Novice

TRETJI PROJEKTNI SESTANEK REScoopVPP

1. oktobra 2021

Kaj: Šesti projektni sestanek projekta REScoopVPP

Kje: Bruselj, Belgija

Kdaj: 22.–23. septembra 2021

22. in 23. septembra se je konzorcij projekta REScoopVPP zbral na tretjem projektnem sestanku, tokrat prvič v kombinaciji spletnega srečanja in srečanja v živo. Več kot 20 predstavnikov 12 projektnih partnerjev se je sestalo v Bruslju, da bi predstavili najnovejši razvoj projekta in uskladili prihodnje delo.

Prvi dan srečanja je bil namenjen pregledu zastavljenih projektnih ciljev in poročilu o napredku v posameznem delovnem sklopu, vključno s prihajajočimi aktivnostmi in nalogami. Tega dela se je preko spleta udeležila tudi predstavnica Evropske komisije, g. Olav Luyckx.

Sestanka so se iz ekipe lest udeležili Beatriz Ildefonso in izr. prof. Andrej Gubina, ki sta predstavila dosedanje delo in prihajajoče naloge v okviru delovnega sklopa 4, predvsem možne strategije za projektne zadruge in cenovno prilagodljivost na strani povpraševanja. Prvi dan se je zaključil z delavnico projektnih partnerjev, ki se ukvarjajo z razvojem.

Drugi dan je bil zapolnjen z interaktivnimi sestanki različnih delovnih skupin znotraj projekta. Razvojna ekipa je predstavila časovnico za prihajajoče različice »COFY-box« in njene funkcije. Zadnji del je bil posvečen deležnikom na pilotih lokacijah – tako perspektivi udeležencev, vključno z njihovimi vprašanji, kot perspektivi zadrug glede bodočega »COFY« podjetja.

Bodite na tekočem – obiščite spletno stran REScoopVPP in se naročite na novice!