Nedavni tweeti

👪Participated in the #workshop on #energy and the built #environment organized by Municipality of Ljubljana and actively contributed to innovative ideas for achieving climate neutrality.💡♻️

#ClimateAction #EnergyEfficiency

📌 Vabljeni na javno predstavitev rezultatov projektov #GEXIT in #REPowerEU, ki so usmerjeni v zmanjšanje odvisnosti Evrope od ruskega plina.💡🌍

🔗 Več o dogodku: https://lnkd.in/dmnrW5pQ

⚡️Join us for an event marking the conclusion of the @XFlex_H2020 project, which has been part of the #horizon2020 framework program!

📅 15. 9. 2023
🕙 10:00 - 13:00
🏢 @FELjubljana

The roundtable will unite project partners and leading experts in European electricity system.

"The best way to

predict your future

Abraham Lincoln

is to create it."

Laboratorij za energetske strategije (LEST), pod vodstvom dr. Tomija Medveda, deluje pod okriljem Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani od leta 2000.

Energetski sistemi
Pametna omrežja
Energetske politike
Energetski trgi
Energetska učinkovitost
Energetske rešitve
10raziskovalnih projektov
7tekočih EU projektov
7industrijskih projektov
6mednarodnih dogodkov

V laboratoriju na izzive odgovarjamo s kombinacijo teoretičnih znanj ter praktičnih izkušenj, ki jih nabiramo ob številnih projektih. Osredotočeni smo predvsem na mednarodno sodelovanje in spremljanje najnovejših dogajanj na področju tehnike.

Dejavni smo v številnih mednarodnih znanstveno raziskovalnih projektih, kjer imamo priložnost sodelovati z izobraževalno-raziskovalnimi in industrijskimi partnerji iz Evrope in celega sveta. Trenutno smo aktivno vključeni v EU projekte znotraj programa Obzorje 2020.

x-flex logo

"Be less curious about

people and more

Marie Curie

curios about ideas."