Novice

Odprt razpis za sprejemanje prijav za udeležbo v programu usposabljanja “Zeleni prehod in okoljska pismenost v prehranskem sistemu”

22. februarja 2024

V okviru projekta ULTRA@AGRIFOOD je za prijavo odprt prvi pilotni program za vseživljenjsko učenje in mikrodokazila.

Prvi program – Zeleni prehod in okoljska pismenost v prehranskem sistemu vsebuje strokovna predavanja, katerih cilj je podati pregled in osnove vseh vidikov trajnosti v okviru prehranskih sistemov in pridelava hrane: naravoslovni vidiki, energetika, tehnologija in inovacije, ekonomski in družbeni vidiki.

Program bo potekal od 6.3. do 25.4.2024.

Predavanja so hibridna – srečanja v živo in spletno poučevanje. Srečanja v živo so organizirana na Biotehniški fakulteti v Ljubljani (Jamnikarjeva ulica 101), spletna predavanja na platformi MS Teams.

Poleg predavanj program vključuje delo v skupinah, seminarje in možnost udeležbe na enem terenskem pouku.

Po uspešnem zaključku programa udeleženci prejmejo potrdilo o opravljenem usposabljanju, ki vključuje 3 kreditne točke ECTS.

Udeleženci potrebujejo najmanj končano srednješolsko izobrazbo in delovno znanje angleškega jezika (za morebitno uporabo tuje literature pri izobraževanju).

Zainteresirane kandidate vabimo, da najpozneje do petka, 1.3.2024 izpolnijo prijavni obrazec in se tako udeležijo v prvem od treh izobraževalnih programov ki so pripravljeni v okviru projekta.

Število udeležencev je omejeno in sistem bo avtomatsko zaključil sprejemanje prijav, ko bo omejeno število udeležencev doseženo.

Izobraževalne programe so pripravili in jih bodo izvajali 6 projektnih partnerjev Univerze v Ljubljani: Biotehniška fakulteta, Elektrotehniška fakulteta, Ekonomska fakulteta, Fakulteta za strojništvo, Fakulteta za družbene vede in Filozofska fakulteta.

Spodaj so podrobne informacije o vsebini in časovni razpored izvajanja.

Prijavni obrazec je na voljo tudi prek kode QR:

Kontakt za dodatne informacije in vprašanja:

Katerina Ivanovska
Biotehniška fakulteta, Univerza v Ljubljani
katerina.ivanovska@bf.uni-lj.si

URNIK PREDAVANJ:

PREDAVATELJI: