Izmenjave
Hanane Lanqab, Francija

Polytech Nantes, Francija

Poletje 2018

Energetski sistemi, modeliranje trga, zakonodaja

Zavzetost ekipe LEST

Hanane Lanqab, Francija
Polytech Nantes

Moje pripravništvo v Laboratoriju za energetske strategije na Fakulteti za elektrotehniko je bila odlična učna izkušnja, v kateri sem zelo uživala. Dala mi je priložnost, da vidim električno energijo ne le s tehničnega, ampak tudi s socialnega in ekonomskega vidika. Dejansko sem delala na različnih projektih Horizon 2020, največjem programu EU za raziskave in inovacije. To mi je omogočilo boljše razumevanje obnašanja evropskega energetskega trga, prav tako jasnejši pogled na raziskovalne metodologije, ki bodo vsekakor dobrodošla izkušnja v moji poklicni karieri.

Druga stvar, po kateri bom cenila to izkušnjo, je lepo in podporno delovno okolje in zavezanost ekipe LEST pri zagotavljanju vseh potrebnih informacij in prijaznih odgovorov na vsa moja vprašanja.

Še več, imela sem priložnost odkriti Slovenijo, to čudovito državo z vsemi čari in odkrivati ​​Ljubljano, to lepo mesto, kjer sem spoznala veliko prijateljev z vsega sveta in imela kup nepozabnih trenutkov.

Na koncu bi se rada zahvalila profesorju Andreju Gubini za njegovo prijaznost in delitev svojega znanja z vsemi pripravniki, mojemu mentorju g. Edinu Lakiću za čas in energijo, ki jo je posvetil vsem pripravnikom, in celotni ekipi LEST za pripravo letošnje poletne prakse, ki so pripomogli k temu, da je bilo letošnje poletje najboljše v mojem življenju!

To poletje je bilo
najboljše v mojem
življenju!