Novice

Zadnji pregledni sestanek projekta CROSSBOW

6. julija 2022

Kaj: Pregledni sestanek projekta CROSSBOW

Kje; Beograd, Srbija

Kdaj: 27. – 29. junij 2022

 

Partnerji projekta CROSSBOW so se 27. junija zbrali na generalki, 28. in 29. junija pa so predstavili rezultate zadnjega obdobja poročanja. To je bilo prvo osebno srečanje konzorcija po več kot dveh letih!

Pregledni sestanek je potekal v Beogradu v Srbiji, organizacijo so prevzeli partnerji iz SCC. Konzorciju CROSSBOW-a sta se pridružila vodja projekta Mariana Stantcheva in zunanji ocenjevalec Tomasz Siewierski s Tehniške univerze v Lodžu. Konzorcij je predstavil dosežke in napredek dosežen od oktobra 2020. Po sestanku prvega dne so si partnerji lahko ogledali prostore SCC, kjer se nekatere rešitve CROSSBOW-a tudi uporabljajo.

Člana ekipe LEST Edin Lakić in Jan Jeriha sta predstavila delo, za katerega je bila odgovorna UL in ki se je nanašalo na:

  • Izdelek: Veleprodajni in pomožni tržni nabor orodij
  • Tehnično vrednotenje in ocena socialno-ekonomskega učinka
  • Poslovne modele in premagovanje lokalnih ovir

To je bil zaključni dogodek projekta, ki se je začel pred več kot štirimi leti in pol. Prepričani smo, da je delo, ki je bilo opravljeno in predstavljeno kakovostno, veselimo se nadaljne uporabe znanja, izdelkov ter prihodnjega sodelovanja s člani konzorcija.