Novice

TRETJI PROJEKTNI SESTANEK X-FLEX

3. junija 2020

Kaj: Tretji projektni sestanek X-FLEX

Kje: splet

Kdaj: 2. junij 2020

Partnerji projekta X-FLEX so se sestali na tretjem projektnem sestanku, ki je tokrat izjemoma potekal virtualno. Srečanje je bilo namenjeno poročilu o napredku projekta, predstavitvi po posameznih delovnih sklopih in delu v naslednjem obdobju.

Sestanka so se iz ekipe LEST udeležili izr. prof. Andrej Gubina, dr. Tomi Medved, Edin Lakić in Chloé Fournely. Predstavili so status delovnih sklopov in nalog, ki jih vodijo.

Chloé Fournely je predstavila ukrepe za obvladovanje tveganja in metodologijo za definiranje kazalnikov uspešnosti (angl. KPI – Key Performance Indicators), s pomočjo katerih bo ocenjena uspešnost projekta. Poleg tega je bila podrobneje opredeljena metodologija za dolgoročno načrtovanje nizkonapetostnih omrežij.

Dr. Tomi Medved se je osredotočil na orodje MARKETFLEX in ga podrobneje opisal ter opredelil tržne zasnove, ki bodo implementirane in preizkušene na pilotnih lokacijah. V naslednji fazi bo orodje dobilo obliko, ki bo prilagojena specifikacijam slovenske in bolgarske pilotne lokacije.

Kljub temu, da je bil sestanek uspešen in zelo produktiven, se partnerji že veselijo naslednjega srečanja v živo.