Novice

Tretji projektni sestanek STREAM

27. septembra 2023

Kaj: STREAM 3. projektni sestanek

Kje: Espoo, Finska

Kdaj: 20. – 21. september 2023

Tretji projektni sestanek STREAM konzorcija je potekal med 20. in 21. septembrom v mestu Espoo na Finskem. Srečanje sta gostila finska partnerja VTT in VOI. Glavni cilj tega srečanja je bil združiti partnerje iz držav Evropske unije, da bi ocenili napredek, dosežen v okviru projekta STREAM, pregledali tekoče dejavnosti in predstavili prihodnje načrte.

Poleg predstavitev tekočih delovnih paketov sta bili organizirani tudi dve delavnici, namenjeni štirim pilotnim lokacijam projekta v Italiji, Španiji, Sloveniji in na Finskem.

LEST je kot koordinator projekta vodil srečanje in predstavil dejavnosti koordinacije in upravljanja, oblikovanje storitev, osredotočenih na uporabnika ter komunikacijske aktivnosti.

Srečanje se je zaključilo z virtualnim ogledom VTT sodobnega pisarniškega bloka. Poleg tega so imeli udeleženci priložnost obiskati tudi mesto Helsinki.

Ponovno srečanje vseh partnerjev je bila dobrodošla priložnost za ponovno vzpostavitev stikov in določitev ambicioznih ciljev za naslednje srečanje v Zagrebu na Hrvaškem.