Novice

SEDMI PROJEKTNI SESTANEK X-FLEX

15. oktobra 2021

Kaj: Sedmi projektni sestanek X-FLEX

Kje: Splet

Kdaj: 14. oktober 2021

V četrtek 14. oktobra se je konzorcij projekta X-FLEX ponovno zbral na sedem projektnem sestanku, kateri je potekal v virtualnem okolju. Sestanek je bil namenjen seznaniti z aktualnimi izzivi projekta, rezultati prvega pregleda projekta ter predstaviti razvoja X-FLEX orodij.

Sestanka so se udeležili člani lest ekipe Chloé Fournely, Matej Pečjak, Edin Lakić in izr. prof. Andrej Gubina ter predstavili delo na področju spremljanja tveganj, dolgoročnega načrtovanja omrežja, analize vrednosti novih tržnih mehanizmov in razvoja orodja MARKETFLEX.

Projektni sestanek je služil tudi kot priložnost za zagonski sestanek delovnega svežnja o Oceni učinka in replikabilnosti, ki se je začel v Oktobru, in je voden s strani LEST ekipe.

Poleg nalog povezanih z delovnim svežnjem o Oceni učinka in replikabilnosti bo delo LEST ekipe v prihodnjih mesecih osredotočeno na nadaljnji razvoj orodja MARKETFLEX, njegovo implementacijo za v projektu sodelujoče pilotne lokacije, ter na nadgradnje orodja za načrtovanje omrežij.

Spremljajte potek projekta X-FLEX na spletni strani projekta in se naročite na novice!