Izmenjave
Leah Doeallmann, Nemčija

Uni. of Applied Sciences Potsdam, Nemčija

marec–junij 2021

Vključevanje oblikovanja v projektno delo

Gore, kulturna raznovrstnost, plaže and hrana

Leah Doeallmann, Nemčija
Uni. of Applied Sciences Potsdam

Sodelovanje z LEST mi je ponudilo izvrstno priložnost, da v treh mesecih pripravništva zaključim diplomsko nalogo, vključno s teoretično podporo ter praktičnim raziskovanjem projektnega dela. Glede na to, da sem študirala oblikovanje, sem bila zelo vesela, da so bili v LEST odprti za nove izzive in pristope. V projekt polnjenja električnih vozil so namreč vključili tudi oblikovalsko prakso in tu so se naša področja srečala.

Pripravništvo mi je veliko pomagalo pri načrtovanju kariere. Z usmeritvami mentorja dr. Tomija Medveda sem področje svojega študija spoznala z drugače perspektive. Poleg tega je bila celotna ekipa zelo gostoljubna in takoj sem se v čudovitem mestu Ljubljana počutila kot doma.

V Ljubljano se človek zlahka zaljubi – tako zelo, da sem res žalostna, da odhajam! Pustolovske gore, kulturna raznolikost, sončne plaže in fantastično vino – Slovenija ima vse to, zato odhajam s številnimi nepozabnimi spomini. Na splošno je bilo bivanje v Ljubljani eno najboljših obdobij v mojem življenju in veselim se vrnitve takoj, ko dobim priložnost!

To je bilo eno izmed
najboljših obdobji
mojega življenja!