Izmenjave
Estelle Mayer, Francija

Ense3, Grenoble Institute of Technology, Francija

junij – avgust 2021

Prilagodljivi viri energije

Očarljivo mesto, čudovita dežela

Estelle Mayer, Francija
Ense3

Med prakso sem delala na projektu X-FLEX, ki mi je omogočil boljše razumevanje izzivov, ki so v ozadju, in mi dal priložnost, da sem izvedel več o orodjih, ki jih LEST razvija v okviru tega projekta. To je bila tudi odlična priložnost, da pod mentorstvom Mateja Pečjaka napišem znanstveni članek na temo, ki me zanima. Zahvaljujem se mu za ves čas in energijo, ki mi ju je namenil, da mi je pomagal in z mano delil svoje znanje. Celotna ekipa LEST je bila izredno gostoljubna in prijazna. Delati v takem prijetnem vzdušju mi je bilo resnično v veselje.

Poleg tega sem v Ljubljani zelo uživala. To je mirno in očarljivo mesto, kjer sem se takoj počutila kot doma. Spoznala sem tudi nekatere druge dele Slovenije in rečem lahko, da je to čudovita dežela, polna neverjetne pokrajine in prijaznih ljudi.

Med prakso sem imela priložnost spoznati številne druge mednarodne študente, si z njimi izmenjati izkušnje in odkriti njihovo kulturo. Za zaključek, moje bivanje v Sloveniji je bilo neverjetna pustolovščina, ki pušča nepozabne spomine in željo, da se čim prej vrnem!

V resnično veselje mi
je bilo delati v tako
prijetnem vzdušju.